Är det så svårt?!?

Skrivet den 2008-03-13, klockan 20:14:36
Har inte hänt så mye spännande idag.. Tog en promenad förut å sen har jag bara pluggat.. Kom ut i köket förut å såg att min ena sked var borta.. De verkar som folk i den här korridoren är otroligt tröga!! De låg lix på min handduk å sen varen borta!! Fast jag hittade den i diskkhon - smutsig!!!

Såg att det var nån som hade kokat ris å jag förstår inte hur personen har kokat!! För det är ris överallt!!! Fastbränt kladdigt.. Å så har man inte tatt bort de.. De e ju äckligt!! Vill bort härifrån!!! Tur att det bara är 7 dar kvar å sen slipper jag serom på 10 dar.. Då ska jag bara träffa människor jag gillar å jag hoppas att de kommer å städa efter sej, annars blir jag lessen..

Tittar just nu på Superligen däre e match mellan AIK å Falun.. Ma å Ax är med.. De ser till att sargen är hel å fin.. De e ju typ med hela tin i TV, lite coolt tycker jag.. =P=D Just nu har nåt hänt, förstår inte riktigt vad, för jag har inte tittat så noga..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0