Packning

Skrivet den 2008-06-10, klockan 14:08:26
Va nere på stan igår å fixa lite grann.. Gick ganska fort.. Sen åkte jag hem, läste lite å laga lite mat.. Erik kom hem å vi åt midda.. Blev tv-tittande på kvällen..

Idag tog jag sovmorron, tyckte att jag förtjäna de.. Eller ja, först va jag ju uppe vid 6 med Erik, men jag gick å la mej igen.. Började packa fram lite saker jag vill ha med mej till Sthlm, men de va svårt å få ner allt i min väska.. Erik sa att jag kunde ta hans, men de ville jag inte, för jag skulle visa han att jag fick plats i min egen.. Men jag va tvungen å ge mej, för de gick inte.. Fast han vet inte att jag har tatt hans väska så de får bli en liten överraskning när han kommer hem.. =P Men de va svårt å få ner allt i hans väska också, å ändå har jag plockat bort lite saker som är onödiga.. Kanske ska plocka bort lite till... Ska se hure blir med den saken..

Va ute med alla sopor förut - i ösregnet!!! Va ju som en blöt katt när jag kom hem, inte mysigt.. Fast de va tur att jag gick förut för nu öser de bara mer!!!

Ska börja städa här nu snart så att de lämnas fint.. Å så måste jag fundera på packningen också.. Nåt måste bort, undra vad jag ska prioritera.. =P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0