Klippning

Skrivet den 2008-06-18, klockan 11:37:08
Va i stan igår, å shoppade lite saker.. Sen gick jag å klippte mej.. Shit va nöjd jag är!! De e första gång som jag är såå nöjd då jag har klippt lugg!! Annars brukar jag se ut som en vuxen bebis, men inte denna gång.. ;) =P Å så blev de uppklippt på ett bra sätt, vilket gör mitt hår mkt bättre.. Hade tänkt å bjuda på en bild, men min förskylning gör att jag hoppas över de.. =P För min näsa är röd å jag ser inte alltför pigg ut just nu..

Fick reda på att min dator verkligen är körd!! Så nu måste jag lämna in den, för nu vill den inte ens starta.. =S Vilket är lite skumt, men jag hoppas att de kan laga den så att den går å använda igen..

Tittade på fotboll igår, Frankrike vs Italien, lite halvbra match, med två bra lag iaf.. Blev typ en repris av VM-finalen för 2 år sen.. =P Ikväll ere Sverige vs Ryssland som gäller, å jag ska sitta klistrad, de e en sak som är säkert iaf!!

Väntar på att Ammi ska palla sej hit så jag får träffa henne lite till, va ju bara en kortis sist.. Så de ska bli kul..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0