Bränna popcorn å fotboll

Skrivet den 2008-06-14, klockan 23:01:19
Torsdan bev lugn, minns inte riktigt vad jag gjorde.. =S =P På fredan så klev jag upp ganska sent å så fixade jag å Macke lite vid garaget, tog bort ogräs å så.. Vi lyckades i 25 minuter sen blev vi osams.. =P Men de e som vanligt med andra ord.. Haha, men vi har lite svårt å komma överens när vi jobbar tillsammans.. =P

Gick över, eller rättare sagt sprang över till Lina.. När jag sprang så kände jag mej liten igen, för då sprang jag alltid över till henne.. =P Spela lite spel å sen tog vi en promenad till Bryggan, eller Lina hon cykla.. Gick hem efter ett tag för jag var tvungen å göra mej iordning då vi skulle på midda..

Åkte iväg å handla lite först å sen till kompisarna, va väl trevligt.. Tittade på lite fotboll å snacka.. Körde hem med världens huvudvärk, trodde ett tag att de skulle sprängas, när jag kom hem så gick jag direkt upp å la mej, men de va sjukt svårt å somna.. Vaknade vid 5 av att de fortfarande bulltade å Mrs satt å skrek inne hos Macke, men jag lyckades tillslut somna om..

Upp lite senare än dagen innan, gjorde inte mkt.. Låg i MoP's säng å blev anfallen av Mrs som bara ville bita i mina tår, å de e inte så skönt.. =S Sen åkte jag å Macke in till stan å träffa Erik å hans kusin med partner.. Hann bara träffas en liten stund då de skulle vidare på W.T.A.I... Då gick jag å Macke å bytte hans byxor jag köpte till honom, de va en aning små..

Sen åkte vi hem.. De va ju fotboll på tv så man va ju tvungen å förbereda sej lite.. Haha, men de va ingen rolig match för Sverige forlorade jue.. =S Så nu måste de vinna eller spela oavgjort mot Ryssland på onsdag, annars ere kört för vår del..

Gjorde popcorn nu på kvällen, å jag måste va den första och en enda som har lyckats bränna micropopcorn!!! Jag förstår inte hure kunde bli så, för de va inne kortare tid än vare stod.. =S Men sånt händer, man lär sej av sina misstag.. För de där med popcorn är verkligen inte min grej.. =P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0