Städtimmar...

Skrivet den 2008-07-16, klockan 15:19:10
Nu är jag förhoppningsvis klar med städningen i korridoren.. De får jag vet i morron, då en person ska komma å besikta.. Jag hoppas att jag är klar, för jag har lagt ner typ 15 timmar på städning i de rummet.. Å de e ett rum, ett badrum å en hall på sammanlagt 19,6 kvm.. Så de e ganska litet egentligen..

De gör att jag inte kommer å se framemot när jag ska flytta från lägenheten, inte själva städningen iaf.. För nu har jag ett sovrum, ett vardagsrum, ett badrum å ett kök på sammanlagt 60 kvm..

Om de i korridoren tog 15 timmar kommer de alltså att ta 45 timmar (nästan 2 dygn!!) att städa här!!! De e ju sjukt mkt.. Å kanske ännu lite längre, eftersom de tar tid å städa kök.. Jag ska nog inte flytta härifrån, ska bo här för alltid, för då slipper jag å flyttstäda.. Problemet är då att jag måste plugga hela mitt liv, annars får jag inte bo här.. =S Å de e jag inte sugen på.. =P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0