Skumt - va hände?

Skrivet den 2008-07-13, klockan 19:59:56
I morse åkte vi å köpte en router, va lite trötta på att vi var fast i sovrummet om vi behövde internet.. Blir lixom lite jobbigt å plugga då.. Erik fixade å trixade.. Men de ville inte funka.. Eller jo, de funkade på min, jag kunde gå runt i rummet å vara ansluten, men Erik var tvungen å ha i sladden, annars fick han inge internet..

När jag kände att irritationen var på max tog jag på mej mina "gå"-kläder å tog en promenad.. Skönt de, fast jag fick skavsår.. =S Men de va inte så farligt.. Kom tillbaka å fick veta att de trådlösa inte funkade alls längre.. =( Så nu måste vi sitta fast i kabeln, iaf till i morron, sen löser de sej förhoppningsvis..

Sen lagade vi mat tillsammans, å då hände en lite läskig grej.. Stod vid spisen å så kände jag att magen började krampa, blev illamående, började svettas å synen blev lite konstig.. Lämnade spisen å gick å la mej på soffan.. Efter ett tag så gick de över..

Har hänt förut å jag förstår inte riktigt varför?!?

Å nu, nu mår jag kanon!! =D

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2008-07-14, klockan 01:12:47

Läskigt det där med magen..

För övrigt, trådlöst nätverk suger rätt hårt för det mesta. Svårt att få det att fungera, bristande mottagning, osäkert, osv..

Skrivet av: Agge
Den 2008-07-14, klockan 19:23:41

Jo, de va lite läskigt.. =S

Jo, de va lite svårt, men nu fungerar de iaf..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0