Flytt

Skrivet den 2008-07-03, klockan 13:28:07
Nu vare ett tag sen sist.. Kör en liten snabbgenomgång om vad som har hänt:

Fredag - Åkte till landet, åt midda hos en släkting.. Väl hemma så spelade jag å Macke Xbox.

Lördag - Gick upp tidigt för att vi skulle åka till Birsta å IKEA..!! Handlade säng å lite annat.. Åkte hem till oss å lassa på lite annat på släpet också.. Sen va jag, M å Macke på fotboll.. Va väl halvbra, blev lite uttittade bara..

Söndag - Åkte till Erik.. Kom lite andra också, bla lillebror min.. Firade Angelica som blev tonåring!! Iofs dagen innan, men hon var inte hemma då.. Så GRATTIS!! Jag å Macke åkte sen hem å tittade på fotboll, sen hämta vi M hos MM..

Måndag - En slapp dag, gjorde typ inget.. Inte vad jag minns iaf.. På kvällen åkte vi till M&M för å packa in saker i bilen..

Tisdag - Gick upp tidigt för att vi skulle försöka komma upp till Ume så tidigt som möjligt för å flytta.. Mötte Erik på vägen, han var på väg neråt.. =P Så vi vinkade till varandra..
När vi kom upp så hämta vi nyckeln, gick igenom lägenheten å sen började vi packa in.. Va en del saker.. M å MF åkte sen hem på eftermiddan.. Då gick jag å Macke till korridoren å började tömma där..
Erik kom inte hem så jag fick inviga nya sängen själv.. Om den var skön? Ni skojar inte!! Sov som bara den.. =D

Onsdag - Tvingade upp Macke innan 7 för att få sällskap i tvättstugan.. Var tvungen å gå upp då, för alla andra tvättider var slut.. Sedan fortsatte vi å hämta saker från korridoren.. Tills de börja regna, vilket var mindre kul, för jag hade saker ute på tork.. Men de fick hänga kvar, förutom vissa saker som jag tog in.. Har inte så mkt plats å here åt.. =S
Sen kom Erik hem å vi hämtade de sista, med bilen.. Väldigt smidigt..

Torsdag - Gick upp i morse å fortsatte plocka i lägenheten, nu har jag fått lite mer ordning iaf.. Eller ja, kaoset är nu organiserat, de vare inte förut.. Nu är de bara lite som ska slängas å lite som ska ner till förrådet, sen ere fint..
Ska kanske gå å kolla mina mattor som hänger ute..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0