Tips mot åksjuka..

Skrivet den 2008-01-24, klockan 16:51:37
Va nyss inne på FB å läste en grej som gjorde mej väldigt besviken å arg.. Nu har ja ytterligare en anledning att inte gilla X.. Borde kanske glömma de snart, grejen ä den att ja försöker, men de e hela tin nåe som påminner om X... De kan va en bild, en låt, ett klädesplagg, husvagnen, ja typ va som helst!!

Prata me Erik förut, men han dissa mej å ville sova ist.. Så då gjorde ja de å.. Väldigt skönt, eller ja sov inte, för de va bra musik på radion.. Har börja lyssna på Svenska Favoriter, de va ett bra ta sen sist!!! Måste ha vart i våras nångång, tror ja.. De tråkiga är att deras reklampauser ä så otroligt långa.. Okej, ja gillar reklam, men inte så mye..

Sitter å läser i "Kompletta Hemhjälpen" hur ja ska göra för att slippa bli åksjuk i morron.. De tog mej 10 minuter å hitta de.. =P Men iaf, man ska massera handlovarna (insdian av hand mot arm). Kanske ska testa om de hjälper.. Eller så kanske man ska införskaffa sej åksjukeband från apoteket, för de vet ja fungerar.. Jises, ja skulle ha snott me mej mammas när ja flytta..=P=P

Nu måste ja försöka börja packa ner mina saker, är rädd att de blir fler än 4 väskor!!! Men de kan ja ju inte ha!! Ja ska ju släpare till Univ. å sedan ner på stan å därefter till busstationen... Sen blire no inte mer bärande, för då får ja hjälp.. =P=P

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Gradin.
Den 2008-01-24, klockan 22:16:31

ursäkta att jag var trött då;)jag sov som en gnu, somna strax efter övik å vakna när det var dags att kliva av, grymt skönt!!! ett bra tips mot åksjuka, sov!

Skrivet av: Agge
Den 2008-01-25, klockan 22:17:58

Å hur sover en gnu?!?! men ja kan inte sova i bilen..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0