Snöstorm!

Skrivet den 2008-01-24, klockan 11:15:15
Igår när ja gick upp vare -9 ute å på kvällen vare desamma.. Men när ja gick å la mej vare 0!! De e sjukt att de slår om så fort på nåra minuter ba... I morse vare nåra plusgrader å snöstorm!! Tog min seglarjacka för ja tänkte att den borde klara de bäst, men den håller inte så bra mot vatten, så de e en väldigt dålig seglarjacka!!

Idag vare fysik-lab, väldigt tråkig den å.. Vi skulle mäta densiteten av men mässingcylinder å en koppartråd.. Å de va ju inte så lätt precis.. Sen sluta vi 10 å då vare dags å gå hem.. De va fortfarande snöstorm, å de piskade riktigt bra!! Å ja hade blåsten mot mej så de va inte så skönt.. När ja kom hem så va mössan helt snötäckt!!! Man kunde tro att den va vit, den e svart i verkligheten.. =P=P

Nu måste ja börja packa å städa.. Ska försöka packa bra så att de blir så få väskor som möjligt så att de får plats i bilen.. haha.. Fast de blir nog fyra st ändå.. hmm..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0