Matte-proffs!!!

Skrivet den 2008-01-23, klockan 15:30:30
Dagen började med kemilab, å så tråkigt den va!! annars kan de va rätt intressanta, men inte den här!! vi skulle väga vatten å kolla om densiteten stämde.. =S=S de gick inge bra för mej å Emelie, men vi lyckades tillslut, men vi fuska lite granna.. haha.. vi testade 8 olika peleusbollar... vi påstod att de inte finka, grejen va den att vi använde dem fel.. =P så sen gick de.. han godkände oss å vi kunde gå därifrån..

sen gick ja hem, åt lunch å skulle kolla mail, men mitt internet funka inte, å ja vene varför.. gick tillbaka till skolan för att få igen matteD-tentan.. va sjukt nervös innan.. men de gick ju bra!!! tillsammans med mina 5,5 p från duggorna så lyckades ja få VG.. så ja ska väl inte va missnöjd me de.. speciellt me tanke på att ja inte förstod de 3 sista frågorna värda typ 11 p eller nåe.. fick 0p på dem.. =P=P han hade gjort ett stort frågetecken på mina uträkningar.. haha..

så nu kan ja inte va så värdelös då ja har högsta betyg i MaA, MaB, MaC å MaD... för å skryta lite.. =P=P haha.. ;)

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0