Lång dag

Skrivet den 2008-01-06, klockan 22:57:50
De har vart en ganska lång dag idag.. Har hunnit med väldigt mye, förutom å tvätta å städa.. Borde ta tag i de snart.. Men de e inte så farligt stökigt än, å ingen ska komma hit å hälsa på på ett tag, så de e lugnt.. Ifall nån kommer, så släpper ja inte in den!!

Idag vare mye skönare å promenera, va lagom klädd å sen börja de snö å de va lite mysigt.. Gick till ICA å köpte en citron efter promenaden, sen hem å fixa armbågarna å fingrarna å sen in i duschen!!!

Nu har mina grannar kommi tillbaka, de e väl båda bra å dåligt.. Bra för nu har ja sällskap, dåligt för nu kommer de å stöka ner å ja kan inte längre gå med morronrock till köket!!

Även fast dagen har vari så lång, så har ja inte hunni packa skolväskan än.. Men de e iofs för att böckerna har vart upptagna av en mkt flitig student idag.. =P=P men de hinner ja no me i morron, får väl gå upp lite tidigare..

Kanske dags å sova snart så att man inte är übertrött i morron, första skoldan..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0