Jul å nyår

Skrivet den 2008-01-01, klockan 20:08:25
Åkte till landet den 22:a, mamma å Macke kom å hämta mej vid bussen, sen åkte vi å handla julmat.. hem träffa pappa.. på julafton åkte vi till mormor på eftermiddagen å åt julmidda.. sen åkte vi hem å öppna klapparna som låg under julbusken.. Vi hade nämligen ingen gran inne, så vi la allt under en blomma/buske.. =P=P vi väldigt fina grejer!! annandan åkte vi till en kompis å åt mera julbord.. i torsdags åkte ja å Macke till Bjästabacken å åkte snowboard.. de va min första och sista gång!!! efter en timma stod ja inte ut mer, så ja gick å bytte till skidor, då gick de bättre.. dan efter va inte kul, hade sån träningsvärk, överallt.. å blåslagen, mina ben å knän är väl inte de finaste för tillfället.. dan efter de va värre.. på fredan körde ja ner till sundsvall å dumpa Macke på tåget till Åre, lite avis på han, vill också åka, inte snowboard då, men skidor.. efter ett besök i Birsta åkte vi till en släkting å fick ännu mer julmat..

tog det sedan lugnt hela helgen tillsammans med mina skolböcker.. okej, inte helt lugnt, mamma tvinga ut mej på massa promenader!! å de va inte korta, nä vi gick runt hela byn å lite till!!.. vi spelade N&F en kväll, ja, mamma å pappa..

Nyår hade ja tänkt att fira hemma, med mamma å pappa, men det blev andra planer.. Pelle ringde å de va nån fest nånstans i kramfors.. men de blev inte riktigt som ja hade tänkt mej.. vid 12-slaget satt ja i bilen på väg hem med en stackare som inte mådde nåe vidare bra.. men de va en upplevelse, sen fick ja skjuss hem å 01.30 smällde ja å pappa raketer på tomten (gräsmattan, inte han i röd klädsel..)

Kom hem för en stund sedan, gick till ICA för att handla då kylskåpet ekar tomt, men ICA som har öppet ALLA dagar till 22, hade stängt idag klockan 18!!! De tycker ja va fräckt! Då ljuger de näre säger ALLA dagar!!!

Ciao

Under N&F:
- En biblisk person som lades i en korg i floden?
- Mowgli
Ja avslöjar inte vem som gav de smarta svaret, men de va ja, mamma å pappa som spelade, så de går nog att lista ut..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0