IKSU

Skrivet den 2008-01-08, klockan 22:23:17

Vi gick igenom BiB-tentan på morronen, de klarna lite, men de e grymt mye å lära sej.. Ångesten har inte riktigt kommi än, men den kommer väl krypandes snart gissar ja.. Sen gjorde vi utvärdering på kurserna.. Lite halvtråkiga, MEN man får en extra poäng till tentan.. Sen lunch.. Å jag hade tur att ja kom tidigt, för efter mej bildades värsta kön!! Å de blev ju inte bättre då två av tre mikros la av..

Sen vare matte, matte brukar vara kul, men idag vare svårt å tråkigt.. Okej om man inte klara nåra uppgifter, men när man tillåme e körd på A-uppgifterna då ere inte kul längre!! Men jag satt faktiskt till 16 å lite till idag, de har ja no inte gjort på länge..

Sen sprang ja till Akademibokhandeln å köpte kemi- å fysikbok.. De va lite dyrare än va ja hade trott.. Förstår inte varför studentlitteratur måste va så himla dyrt!! De e ju sjukt! Vanliga böcker e ju inte de!!

Sen till datasalen å vänta på Sandra å Emma.. Satte mej i en snurrstol å somna.. =P=P men sen blev ja väckt av ett sms.. upp till klassrummet, hämta grejer å sen till IKSU.. stor i kö i typ 20 minuter.. Sen köpte ja mitt Guldkort, så måste ja gå till IKSU, iaf 1 månad, sen får ja förlänga de..

Ja å Sandra körde "Aqua 1", väldigt kul.. de va lite jobbigt faktiskt, men inte för jobbigt..  de va ja, sandra å massa tanter!! de va synd att de va lite för lite utrymme bara.. sen simma vi i typ 30 minuter innan vi avslutade med bubbel.. de va skönt..

Så nu sitter ja är å känner mej inte så sliten, vilket är skönt..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0