Dissektion

Skrivet den 2008-01-07, klockan 17:54:17
De va lite svårt att komma upp ur sängen i morse, va ju så grymt trött.. Jag vaknade 1.30 i natt å va tvärpigg!! Jag trodde att jag skulle gå upp då, men inte de.. Som tur va så somna jag om iaf å vaknade upp igen när klockan ringde.. Missade nåra snoozningar, å sen ringde en annan klocka å då va ja tvungen å resa mej upp ur sängen..

Upp, klä på sig, fixa frukost, tv-tittande, packa skolväskan, byta kläder, ta på sig ytterkläder, låsa, gå.. Typ så såg de ut..

Till NC-huset, där vi fick börja med å titta när ÅB dissekera innehållet i en gris..Hon skar i alla trevliga organ hon kunde hitta, å ja kunde känna doften sprida sej å vart illamående... Sen fick man om man ville peta på innehållet, men ja stod över.. Kände inte riktigt att ja kunde de.. Sen la hon in lungorna i ett bås å å blåste upp dem (jises va stora de blev!), anledningen att de va i ett bås va för att en lärare har råka spränga dem en gång.. sen fick vi peta lite till..

Efter grisen vare dags för fiskar, men då fick vi skära själva.. Vi fick den minsta fisken hon hade, för vi råka komma lite sent, å då fanns de inga andra kvar.. Vi skar upp den, men den innehöll ju ba massa rom.. så de va inte så kul, å sen va allt så litet å upptryckt i skallen på den.. Å de lukta så grymt illa!! Ska aldrig jobba med fiskar! Inte en chans..!!

Efter de vare fikadags å sen lunch.. Va inte så gott å äta efter den lektionen..

Sen vare matte som vanligt, lite halvsvårt å sjukt många sidor å räkna!! 15 st!!

Nu ska ja ringa moster å hjälpa henne med matten, eller rättare sagt försöka, de va ju svårt! Å då har ja läst den matten för 10 veckor sen.. Hmm..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0