De närmar sej

Skrivet den 2008-01-15, klockan 21:14:22
Så du har ja gympat klart.. Blev ingen simning idag då jag hem tidigt för att kunna komma ner i varv i tid, dåre e tenta i morron.. Gympan va jätterolig!! Jag ska no sätta upp mej på alla tisdags-pass, för de e bäst.. Har iofs bara testat ett annat, men de va inte lika kul.. Sen ere typ ba morrontider å de funkar inte så ja går i skolan då.. Knep ju den sista plats för dagens pass i lördas.. Så de gäller å va snabb.. Tror ja kan sätta upp mej redan i morron.. Måste kolla de..

Nu efteråt känns de iaf bra.. Är lte svag i benen.. Men de ska man va efter ett träningspass.. Å så kliar de på hela kroppen så ja blir galen!!! Vet inte hur ja ska lyckas få de sluta klia!! Tips?

Satt med matten förut, å nu gick de mye lättare.. De gör mej lite orolig, för nu tror ja säkert att ja kan mer än vad ja egentligen kan.. Hmm... inge vidare bra.. men de kommer å lösa sej.. Ska titta igenom de sista i boken innan ja går å lägger mej.. Sen ska böckerna under kudden å ja får sova på saken..

Sen får ja gå upp i tid i morron å kolla de sista, men ändå inte för tidigt, för då kommer ja å somna sista timman på tentan.. å de vore inte så bra..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0