Dåligt=bra?

Skrivet den 2008-01-13, klockan 21:25:42
Ja har kommi på en grej.. de kanske inte är så dåligt att de har gått uruselt för mej idag.. för de brukar gö de så brukar de gå bra näre väl gäller.. antingen ska man vara stensäker på sin sak, eller tvärtom.. just nu är ja tvärtom.. =P så förhoppningsvis kommer de att gå bättre.. ba ja får sova på saken inatt så.. hoppas kan man ju alltid..

har för övrigt kommi på en sak, de har blivi mye ljusare i vår korridor!! å nu har ja kommi på varför, typ 1 vecka senare.. =P de har bytt lampan närmast köket.. haha.. så nu ere inte lika läskigt att gå in i köket längre.. =P

funderar på om ja ska lägga mej tidigt idag.. eller de har ja iofs funderat på i flera dagar, men de kanske ska bli så idag å... ja kanske ska bädda in täcket i påslakanet så ja slipper frysa så hemskt i natt.. eller kanske få igång elementet, men ja vene hur...?? =S

tvätthögen håller på å åker fram å tillbaka, jises, ja borde gö nåe åt den.. men de får bli ett senare problem.. nu ligger den på golvet (på mitt överkast) så nu eren inte ivägen iaf..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0