Stilla

Skrivet den 2008-02-08, klockan 13:04:48
Vaknade 06.58 i morse å fick panik.. Ja trodde ja hade försovit mej, men inte de.. Ja ska ju upp klockan 07, så de va ju precis lagom.. Hade stängt av klockan i sömnen, så de va tur att ja vakna där..

Tog mej upp ur sängen, inte så farligt trött faktiskt. Men ja hade fått sova hela natten!!! Andra natten på väldigt länge.. Så de va skönt.. Har tatt på mej täcket på en gång nu, så ja slipper vakna som en isbit mitt i nätterna..

Hade föreläsning, me PN.. De va väldigt ludigt, tror inte att jaförstod många ord han sa.. Han blev lite besviken att vi inte hade tittat på han i tisdags när han va me på TV.. =P=P men nu har ja sett de på webb-tv.. Va väl sådär.. Förstod inte så mye, de va lite för avancerat för mej..

Sen räkna ja lite innan ja gick hem.. Skulle ha åki ner på stan, men ja klarar inte å stå upp längre!! Förstår inte, för ja har ju inte gjort nåe speciellt me benen lix.. Men de e väl A.gympan som spökar.. Kanske inte ska ta i så mye me benen.. =S Ska avboka ett pass nästa vecka så att de inte blir så mye.. Så nu ska ja ba tare lugnt hela helgen, ska inte rör mej så mye.. Eller jo, men inte idag iaf.. Fast ja måste ta mej till ÅC å köpa en gurka å mjölk.. Så ja måste röra mej lite idag, men ja får ta en långsam promenad, så skare no bli bra..

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Fridah
Den 2008-02-08, klockan 13:12:48

ooh tur att du inte hade försovit dig då:)

Skrivet av: Agge
Den 2008-02-08, klockan 17:20:36

Yees, de vare...


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0