Sjukling

Skrivet den 2008-02-14, klockan 11:26:24
Jises, ja tror att ja har hosta sönder min hals i natt.. Känns inte alls bra.. Fast de gör inte så ont, bara när man hostar lite.. Fast då göre ont överallt!!

Traska iväg till skolan, däre va dags för Kemi-lab.. Vi skulle kolla lite granna me olika alkoholer å CuO.. Å de luktade inge vidare, när vi höll på mere.. Så den huvudvärken ja hade från morronen blev ju ba värre.. I slutet av lektionen, så va väl rösten lite halvknackig.. Låter ju inte klok när ja öppnar munnen å pratar.. Kanske ska sluta prata för ett tag..

Vi slutade ganska tidigt, så jag gick hem för å äta lunch, eller ja har inte kommi så långt än, men ja har 1 timma på mej.. Ja la mej iställe i sängen å tyckte synd om mej själv.. Å de har ja en anledning till.. Hade nämligen feber när jag kom hem.. Men de va ba å ta febernedsättande för ja måste tillbaka till skolan till 13.. För då ere Fysik-lab, å den vill ja inte missa...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0