Panikens panik!

Skrivet den 2008-12-03, klockan 16:47:25
Satt med datorn i knät å läste föreläsningarna, då de plötsligt sa *klick* å så blev skärmen svart! Förstod inte riktigt vad de kunde va, batteriet va ju inte slut, eftersom de inte ens satt i. Så jag trodde kanske att strömkabeln hade åkt ut, men hur, jag hade ju suttit helt stilla.. Å den va i fortfarande.. Kollade uttaget i väggen, men de verkade funka för lampan lös fortfarande..

Så jag startade datorn igen å den började surra, jag pustade ut.. Men sen sa det *klick* igen å de blev svart.. Testade igen å den gick igång å så kom de fram nåt om att datorn inte hade stängts av på rätt sätt å blablabla.. Men efter nåra sekunder så sa det *klick* igen..

Så jag tänkte att det kanske va fel på strömkabeln så jag stoppade i batteriet å startade igen.. Kom lika långt som gången innan.. Blev typ tårögd å fick panik! Alla bilder från hösten! Min 11-sidiga rapport! Å allt annat, inte lika viktiga men ändå!

Tryckte på start-knappen igen, samma sida kom upp, men nu höll datorn ut i 30 sekunder å sen blev skärmen svart men det lös fortfarande om datorn så jag hade hoppet kvar.. Å så kom de fram "Logga in" Å sen funkade allt som vanligt.. Skönt, men för säkerhetsskull så tog jag fram cd-skivor för att bränna mina bilder så att inte de skulle försvinna.. Men de visade sej att jag bara hade 2 skivor kvar å jag skulle behöva 3.. Men jag tog bort lite bilder..

Började med första skivan allt gick som de skulle, sen när jag stoppade in den andra skivan så fanns de inge alternativ till att bränna utan bara att öppna, å jag öppnade den å där vare massa saker som inte tillhörde mej utan nån annan här hemma.. Duktigt å lägga tillbaka den skivan bland de tomma.. Så jag har inte hunnit spara alla bilder, men nu vet jag vad jag ska köpa i morron.. Sen mailade jag min rapport till min mail, så den finns kvar..

Men jag hoppas att det inte händer igen, men de har iofs gjort en gång tidigare i år.. De va typ likadant, fast då var den avstängd å ville inte starta..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0