Du är nummer 1....i kön

Skrivet den 2008-12-01, klockan 15:40:08
*puh* jag överlevde.. De va faktiskt inte så farligt, vi blev inte grillade å de va ganska så chill.. Vi satt runt ett bord å berättade om våra ritningar.. Då jag var nr3 så hade redan mkt sagts, så jag behövde inte säga alltför mycket.. Å de va skönt..

Självklart var de lite småfel, men de hade vi alla.. Som typ att mitt tegel ovanför fönstret inte satt fast i nåt.. =P Menjag har svävande tegel.. Samt att jag glömt en golvbalk i hörnet, för mitt golv skulle falla ihop.. =P Men de e smådetaljer..

Har nu hämtat nycklarna till bilplatsen, så nu har vi den.. Frågade KV om den dubbla hyran, hon sa att jag skulle ringa till kontoret, vilket jag gjorde.. Där fick jag köa i 10 minuter å sen kom jag fram.. Anledningen till att det hade blivit dubbelt var för att jag hade betalat den i torsdags samt att den va på autogiro, vilket jag inte visste (dumt å skriva de på räkningen?)..

Men iaf, nu ska jag få tillbaka de pengarna, så de hoppas jag på..

Dags å fortsätta plugga..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0