Dåligt TFE

Skrivet den 2008-12-02, klockan 14:06:03
Haha, jag va bara tvungen å titta på julkalendern idag igen, fast jag sågade den igår.. Men vadå? Jag måste ju ge den en chans.. Nåra avsnitt till iaf, sen kommer de å sluta med att jag ser alla 24.. =P Sen var jag tvungen å titta på Björn Gustavsson (den yngre!) också, han va på Rix MorronZoo(?)..

Efter mitt tv-tittande tog jag fram å pluggade lite, sen insåg jag att de va dags att gå till skolan, jag hade räknat lite fel på tiden.. =P Men jag hann i tid, va lite skraj på cykeln bara för idag vare halt ut, å cykla emot isiga kanter, mje inget jag rekomenderar..

Satt å lyssnade på föreläsningen å den va så tråkig att jag typ somnade.. Men vår föreläsare verkade ha kul, för han gick runt å log hela tiden.. Åt vad? Ingen aning.. =S Han ler å skrattar iofs hela tiden, men ingen verkar va så road.. Efter första delen så kom den äntligen, den efterlängtade utvärderingen.. De va pga den som jag var där.. Å de va tur att den kom innan lunch, annars hade jag fått sitta å plågas till 3..

De vart en del hårda ord på mitt papper, men jag kände att det var bra, eller bra å bra.. Men för mina och alla andras kommande studier så va de hårda MEN viktiga ord.. Vi kan inte ha de så här.. Det förstör mitt lärande - min utbildning - min framtid.. Jag lånar ju ändå pengar för att kunna plugga å då vill jag ha nåt ut av det också, annars känns de dumt..

Samt att vi gör dålig reklam för Bygg - TFE - UmU.. Å de kanske inte är så bra, för vi ska ju ändå locka hit studenter, men man kan ju inte ljuga å säga att vi har kanonlärare, när inte en ända har varit bra hittills.. =S Eller de va lite å ta i, han på prepp-matten, hjälpläraren i Inledande Ingenjörskursen samt CAD-läraren, de var bra.. Men de e bara 3 utav typ 11(?), å de e inge bra betyg..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0