Den enda vägen

Skrivet den 2008-08-30, klockan 02:24:33
Matteprov i morse, gick väl okej.. Är nöjd med de jag fick.. Okej , jag kunde ha fått full pott, men ändå.. När skolan (å kursen) var slut bjöd InSekt på lunch för oss N0llor.. Chili con carne med ris.. väldigt gott, men kanske en aningens för stark..

Efter lunchen vare dags för "Den enda vägen". Vi på bygg var så många att vi därför vart indelade i 2 lag. Varje lag hade en ledare som man skulle se till att den mådde bra.. Våran åkte runt i en rullstol å han blev bjuden på både de ena å de andra..

Längs vägen vare olika stationer där vi gjorde:
¤ Tog en tugga av ett äpple som låg i en hink och därefter leta efter en sockerbit som låg i mjöl
¤ Sågade en planka i fem bitar för att sedan snickra ihop den så fint som möjligt
¤ Leda en hink med vatten runt en tråd-bana, alla i laget var tvugna å ha kontakt med nån å man fick inte hänga hinken i repet
¤ Gå ihop ter stycken, bli fasttejpade i benen och sedan ta sej en bit för att äta vingelé
¤ Få skivor i en hink som stod på en gräsplätt, men man fick inte röra gräsplätten
¤ Kasta ägg å fånga
¤ Ha en tampong i munnen å häva i sej öl
¤ Norsk fylla med en tomtemask på sej å sen få ner en penna i en flaska


Sen vare final mellan våra ledare, då de skulle springa fram å äta upp chokladpuddningen å sen fort tillbaka.. Där kom vi sist, för vår ledare var så dyngig att jag vet inte vad..

På kvällen vare dags för fest, först hemma hos Markus å sen drog vi ut på Corona.. Mycket mer folk idag, därav mycket roligare..!! Fick ingen sliskig efter mej idag, som tur va.. Men Charlie höll ändå koll på mej.. =P Gick hem lite innan alla andra skulle hem för att få ut jackan snabbt å slippa köa..

Känner att huvudet ömmar ganska mycket fortfarande, så de ska bli skönt att få vila i helgen.. Annars hade jag inte orkat mycket mer..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0