Blixtar å dunder

Skrivet den 2008-08-01, klockan 12:22:55
De va inte en så spännande dag igår.. Tog de mest bara lugnt.. Bakade lite kakor också, vart så sugen.. =P Sen kom Erik hem å då åkte vi till Ersboda, Erik skulle ha nåra byxor.. Å som vanligt så gled våra åsikter ifrån varandra.. Jag såg inte riktigt vart de va snygga.. Å som tur va så fanns de inte i hans storlek.. Puhh..

Åkte hem å åt mat å sen blev de en lugn kväll framför teven..

När vi gick å la oss så fick vi besök - av åskan.. Jises va läskigt de va.. De va blixtar å dunder, den va iofs en bit ifrån oss, men ändå..!! Vi gick å drog ut allt, men jag undrar om vi egentligen behöver de när vi bor i lägenhet.. Hemma i Sthlm är man tvungen att dra ut allt, men då bor vi ju i hus.. Men här vet jag inte, fast de är kanske dumt å chansa..


Va ute idag för å se om jag kunde se om jag såg solförmörkelsen, men de va ju bara massa moln i vägen å så tyckte jag att de va ganska för ljust.. Menmen.. Har packat klart, så nu ska jag bara höja musiken å dra fram dammsugaren (eller koppla i den, för den är redan framme) å sen vänta på att Erik kommer hem.. När de är klart då kan vi sätta oss i bilen å åka ner...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0