Sällskap

Skrivet den 2008-04-10, klockan 11:01:18
Va nere på stan igår å köpte presenter till killarna som fyller år nu i helgen.. Sen åkte jag hem lämna mina saker å gick å kolla på lägenheten som jag köar om.. Den va väldigt fin, förutom de påskgula väggarna i köket.. Men de ska målas om där inne, så de kommer nog att bli fint.. Ligger just nu 3a, så jag hoppas att de två framför mej hoppar av nu..

Hade en lång FyB-föreläsning idag men bara tre uppgifter så jag kom hem tidigt idag.. =D Prata lite me Henke å Linus, visade sej att Henke också ska gå byggteknik i höst, så de kommer å va skönt att jag iaf kommer å känna nån.. Eller känna å känna, men veta vem nån är iaf.. Känns lite tryggare då..

Jag måste gå å fixa lunch nu innan jag svälter, för de vore ju väldigt tråkigt... =P Fast om jag äter nu så kommer jag att blu hungrig precis innan A.P, å de e inte bra, men de får jag lösa då isf..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0