Namnsdag!

Skrivet den 2008-04-04, klockan 23:23:56

Kom hem idag å börja tvätta, kanske inge kul på en fredagkväll, men allt var smutsigt, å i helgen så hinner jag inte tvätta.. Skulle ha städat också, men de orka jag inte..

Tog en sväng till ÅC å köpte grönsaker, när ja klev utanför porten blev jag väldigt besviken - de SNÖADE ute!! Jag som hade ställt in mej på vår, de va nästan så att jag hade tänkt å plocka fram vår- å sommargarderoben, för de va ju 10 plus är idag. Men de får vänta lite..

Satte upp lite nya regler i korridoren idag, å alla va bara positiva till de, så de va skönt.. Så att de inte tycker att jag styr å ställer som de brukar tyckas när jag gör nåe..

Är lite besviken idag faktiskt.. De e nämligen så att jag har namnsdag å de e bara MM, M å GM har grattat mej, kan va för att vi heter samma sak.. Men resten lixom.. =( Iofs har folket drygt 35 minuter på sej, men ändå!!

Ciao


Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-04-05, klockan 12:28:35

FAAAAN! förlåt vännen, jag som tänkte va duktig å gratta dej på namnsdan, osså glömmer jag det. pinsamt Gradin!!!

Skrivet av: Agge
Den 2008-04-05, klockan 13:44:14

Ännu en gång; MINNET!!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0