Kanske inte e så dumt iaf...

Skrivet den 2007-09-10, klockan 20:03:46
Utan mina "glasögon" förstod jag faktiskt vad BiA:n handlade om, även fast jag inte rikgti kan återberätta de.. Men om jag läser de igen så kanske.. De va nåt om de svenska sjöarna, försurning och temperatur å sånt..
De va faktiskt lite intressant.. Den här boken är sjukt mycket bättre är NkAB-boken jag hade i gymnasiet! I BiA-boken finns de fina bilder och de är lätt att förstå och hänga med. De blir inga avbrott mitt i texten so de blev i NkAB-boken.. Så de kanske inte är så hemskt med BiA ändå..
      Ska kanske berätta de för mamma, för då blir hon glad. Fast sen när jag inte förstår igen får jag inte fråga henne, för då kommer jag att få en föreläsning på flera timmar om en liten grej.. Och de orkar jag inte med.. Har redan gjort de misstaget ett par gånger och jag försöker att inte upprepa de.. Men ibland tänker jag inte på de..

Blev lite bitter på Macke, då hanvägrade hjälpa mej me en grej, så jag tog fram Maschmallowspåsen mamma hade skickat med mej... Men jag borde inte ha öppnat den, för nu mår jag lite illa... Maschmallows e verkligen inte gott!! Men vad ska man göra då man behöver tröstäta och de inte finns nåt annat? Eller inte orkar springa till ICA (som tar 2 min)?
     Får se om jag kommer i de planerade jeansen i morron, de e lite tajta och de gör inte saken bättre att man äter maschmallows.. Kanske ska ta promenaden nu som jag pratade om i morse då jag inte har gjort de än, men jag orkar inte de heller..

I morron blire två klädesproblem, först på morronen och sen på kvällen.
På morronen är det inte lika stort. Då ere bara ett par jeans och en tröja som passa, om de inte regnar så är det den svarta jackan och högklackat, eller så kanske jag ska välja ett par bekväma skor då det blir högklackat till kvällen.. Löser de senare...
     Men på kvällen är det Basårssittning å då måste man klä upp sig litte grann. Hon på NTK sa att man kunde ha kjol, problemet är att jag inte har nån kjol.. Fast man kunde ha jeans och en snygg topp eller klänning... Så frågan är vad jag ska satsa på..
    De blir inte kjol iaf, för de hinner jag inte köpa.. Jeans känns litte halvtaskigt på en hyffsad fin midda, så de blir nog klänning. Men jag vene vilken. Har iofs inte så jättemånga å välja bland, men jag vene hur snygg den ska vara. Vill ju inte komma dit jätteuppklädd om inte alla andra är de.. Måste höra mej för i klassen i morron...

Pratade nyss med mormor, har inte pratat med henne på en vecka så hon behövde få lite rapporter på vad som händer här i Umeå.. Sen vill hon så gärna att ja ska komma ner å hälsa på, men de hinner jag inte just nu.. För i helgen kommer Pelle och helgen efter har en tjej inflyttningsfest.. Men sen kanske jag ska planera in mormor.. Får se när M&P ska till landet och stänga av vattnet, då kan jag ju åka ner å slå flera flugor i en smäll!! De vore bra.. Vill så gärna träffa pappa (mamma också) för ja har inte sett han sen jag flytta... Inte Macke heller för den delen, så de vore najs för syster att träffa sin bror...

Nu ska jag gå å se om jag hittar nåra lämpliga kläder till sittningen..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0