Första sittningen

Skrivet den 2007-09-12, klockan 08:32:27
Å som vanligt blev de streesigt när man ska iväg nånstans. Pratade med mamma på MSN litte för länge tror jag. Emelie ringde mej 17.50 och sa att vi fick skjus till Origo av hennes föräldrar. Då insåg jag att jag hade 25 minuter på mej att fixa iordning mej, där stod jag med morronrock, osminkad och håret i en klämma!!
       Tog fram de smink jag skulle ha och satte igång. De blev litte kladdigt, men blev bra tillslut. Sedan tog jag på mej de tajta jeansen (gick faktiskt bra) och linnet. Tittade mej i spegeln och såg att linnet va otroligt genomskillniigt!! Stod å fundera på hur jag skulle göra.. Det tog väldigt lång tid, men sedan bestämde jag mej för att ta mammas favvo tröja, en röd. Klockan tickade och håret var fortfarande ruffsigt, visste inte hur de skulle vara. Tog nåra hårnålar och satte upp de, men de ville inte ligga kvar så då åkte sprayflaskan fram... Sen vare på plats. Stängde av allt och rusade till centrum där de stod å väntade på mej, men de verkade inte bekymrade för att jag kom litte sent... (Emelies föräldrar verkade väldigt trevliga).

Vi blev avsläppta vid IKSU och gick ner till Origo. Där stod de nåra tjejer från vår klass som vi gick fram å pratade med.. Sen gick vi in, å då va inte allt fixat med dukningen än.. De blev klart och vi fick sitta ner. Jag hade Sandra snett mittemot och Emilie satt en person ifrån mej..
        Min bordskavaljer, ja, vad säger man? De som va positivt med honom va att han va från Sthlm, de e ealltid trevligt att träffa Sthlm:are. Men han va från Lidingö... Han va inte speciellt artig, glömde å skåla och serverade inte, vilket de andras bordskavaljeer gjorde... Sen vart han bara för mkt, pratade osammanhängande.

Middan var väldigt trevlig, de va mkt spex mest från kåren. Men de va nåra basårare som också ställde upp.. De sjöngs och jag tror att alla hade kul! De hade jag iaf..

Sedan blev de pubkväll å de kom massa andra människor. Pratade med nåra tjejer i vår klass, alltid intressant för jag hittar nya hela tiden.. :P:P

Stannade ett tag men sen orkade jag inte mer, hade ju vart vaken sen 4.. Men när jag kom hem blev jag pigg å va därför tvungen att titta på TV, så 2.30 släcktes lampan..

Nu sitter jag här å e väldigt trött.. Men de e välkomstjppo i Aula Nordica klockan 10 och jag har lovat att träffa Emelie lite innan där utanför.. Så de e väl bara att palla sig upp.. De kunde ha vart värre, jag kunde ha gått på frukosten på Origo som va klockan 8, men inte en chans.. De va för ambitiöst. Då äter jag hellre mina mackor och dricker mitt te, som jag har gjort en längre tid nu.. Kanske dags att byta frukost... jaja..
 
Ska försöka ta mej upp ur sängen nu,
Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0