Brännboll

Skrivet den 2007-09-09, klockan 15:43:56
Okej, då vare klart, jag ska nog inte vara med på Brännbollsyran i maj... De e nog ingen som vill ha mej i laget heller.. Helt ärligt, men jag suger! Visst, jag har spelat fotboll typ hela livet men jag är ändå bollrädd! Små, hårda tennisbollar!! Usch! De är livsfarliga! Nu lyckades jag iaf undvika å få dem på mej..

Hur gick matcherna då?
Den första:
Vi började som utelag och då satt jag på avbytarbänken (jag skulle ju vara med i hejjarklacken, men vi va för få) så då förstörde jag inte så mycket..
Sen var vi innelag, å jag va kass på att få iväg den j*vla bollen... Lyckades 1 gång av 10 slag.. Bra jobbat Agge!!
Den matchen förlorade vi med 32-68...

Den andra:
Då började vi som innelag och satte mej på avbytarbänken. Visste ju att ja ändå inte skulle få iväg bollen, så en annan tjej fick köra istället för mej, hon var mycket bättre btw. Men vi blev utebrända... 2 ggr dessutom...
Sen blev vi utelag och då var jag med, men jag gjorde inte så mycket, fångade en boll och duckade för resten.. Men de va läskigt! Killar som slår iväg bollen ska man akta sig för...
Den matchen förlorade vi med 31-97..

Hahahaha, ja så de va bara att åka hem...

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0