Va ere som händer?

Skrivet den 2007-10-31, klockan 22:02:26
Dagen började med att vi va nere i Zoologiska Museet, på Univ.. De va rätt obehagligt att gå förbi djuren, även fast de va uppstoppade... Vi svarade på lite frågorå gick runt å titta... Sen vare dags för lunch.. Å efter lunchen vare matte, de går lite lugnare nu, men de är fortfarande tråkigt.. Gillar inte å sitta å knepa å knåpa..

Hem, sprang till ICA för att köpa batterier till klockan å annat... Men när jag kom tillbaka så hade klockan börja funka.. Typiskt.. Tog sen en promenad.. Idag såg de svarta sakerna inte bara ut som ormar utan även grodor!! Jag håller nog på att bli tokig.. Förutom detta så drömmer jag om ekorrar!!! Å rådjur.. Hmm... Såg förresten en Tollare, å de vet jag att de va, de va absolut ingen inbillning!!!

Har fått en ny favorit i Top Model nu när Nadia har åkt ut.. Eller jag har två, Jenny å Margarita.. Så jag får se om de får va kvar, eller om nån av de åker..
När jag satt å tittade på Top Model så ringde de på dörren.. Jag sprang glatt ut i korridoren å öppnade dörren, men utanför så vare inte vad jag hade väntat mej.. Inte för att jag väntade någe spec.. Men när jag öppnar så ståre en tjej med en svart jacka uppdragen å en som står med ryggen emot (trodde jag, men personen hade en halsduk för ansiktet!!). Först förstod ja inge, trodde att de hade ringt på fel klocka... Men inte de... Sen sa tjejen: "Bus eller godis" Fick panik å drog igen dörren... Så jag får se vad de gör för bus nu... De kan inte göra så mkt mej, hoppas jag iaf... 

Sen slog de mej att de är Halloween idag.. Har inte haft en tanke på de.. De e inget som vi brukar fira hemma, mer än att käka middag å ha pumpaservetter...   Å de här som kom till mej måste ha gått på gymnasiet å då tycker jag att man borde ha växt ifrån de!!! Visst om de hade vart nåra småkids.. Hade iofs blivit rädd!! Men ändå.. De får ta å komma tillbaka till påsk, då de känns som en viktigare helg för mej.. Vad ska man gerom då man inte har någe hemma?? Jag är ju en fattig student...!! Tror inte att de hade uppskattat å få makaroner!!! :p:p

Kanske ska gå ut å kolla så att de inte har hitta på någe..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0