Tjejslakt

Skrivet den 2007-10-27, klockan 20:13:46
Bara massa klagande på att tjejerna åker ur Idol 2007... Men vad hade ni väntat er?? Hur många tonårskillar sitter framför tv:n på fredagkvällar å spanar in de snygga tjejerna?? Jag tror inte att de är många.. Medan hur många tonårstjejer sitter bänkade där från 20.00?? De e nog en hel del!! De e klart att de tjejerna ringer in å röstar på killarna som är med i programmet...

Tycker att det är otroligt fel av alla att skylla på tv-publiken.. De röstar ju på de som de gillar. Å då måste de inte ba va sångrösten de gillar, utan utseendet... Om man ska skylla på någon ere väl TV4, de e ju de som har gjort programmet..!! Eller?

Å de e ju vi tittare som väljer vad vi vill lyssna på i framtiden.. Å vi kanske inte gillade Evelina, Patricia, Anastasia, Gathania... De kanske inte de e vi vill se på scenen i Globen.. Så låt oss rösta på de vi vill ha, inte de som juryn tycker är bra.. För isf skulle man kunna ta bort tittarröster å låta juryn enbart bestämma!!!! För då skulle de bli som Daniel, Kirsti å Peter vill ha de...

Å andra sidan ska ju inte tjejerna klaga.. De har ju visat sig tidigare år att de går bäst för de som åker ut i början... Så varför klaga?? De kommer ju att gå bra för er ändå!!!

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0