Städning2

Skrivet den 2007-10-13, klockan 17:45:20
Så, fick en städkick... Men de såg inge vidare bra ut här inne.. Men nu ere fint.. tom dammsugarn åkte fram.. Men den är inte så bra.. Jag tror att den köptes samtidigt som huset byggdes(huset byggdes 1967). Den suger inge vidare utan fungerar som en sopkvast istället, föser allt framför sig.. :P










Se vilken skillnad!! Å nej, jag har inte knuffat in allt i ett hörn eller under sägen så att de inte syns.. Å jag har inte photoshopat heller.. De e faktiskt städat!! Å jag är stolt över mej själv!! Skriver inte vad som är innan å vad som är efter, för de borde man fatta, annars vet jag inte vad jag ska tro..

Bytte tom lakan! De e avancerat... Jag skulle bädda åt Lina (fd grannen) en gång.. Men de slutade med att hon fick bädda om allt... Hon tyckte inte att jag hade anstängt mej då lakanet var för knöggligt, å då kunde hon inte sova!! Jises, va hon ställer krav!! Hon är typ som Prinsessan på ärten ju!!

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2007-10-13, klockan 23:51:23

Måste säga att du hade rätt rent och snyggt redan innan, jämfört med mig. Tänk om jag kunde få en sån där kick? Jag har planerat att få en imorgon, men jag betvivlar att den kommer dyka upp...

Skrivet av: Issa
Den 2007-10-14, klockan 13:02:17

va mysigt du bor =)

Skrivet av: Agge
Den 2007-10-14, klockan 14:59:24

Cristian - well, de va kanske inte nån katastrof, men de e jobbigt när man inte hittar de man vill ha..
Issa - Tack!!


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0