Promenad

Skrivet den 2007-10-30, klockan 21:33:57
Det blev varmare ute, typ 6 grader eller någe.. Så då vare en dålig ursäkt att de va för kallt för att ta en promenad.. Tog mej på ordentligen med kläder å gick min runda.. Eftersom klockan va efter 20, så vare mörkt ute.. Vilket gör att det inte är så kul å promenera då.. Men det går bra, jag vänjer mej..
Det går bra att promenera längs vägen, då känner jag mej trygg, värre blire sen då man måste gå igenom ett litet skogparti... Då börjar de bli läskigt, för de är inte tillräckligt upplyst där.. Idag träffade jag ingen på den vägen förän i slutet då kom de en tjej tillsammans med hennes grymt stora hund - som var lös!!! Men den hade viktigare saker för sej än att springa fram till mej.. Puh!!

De jobbiga den vägen idag var att alla pinnar såg ut som ormar!!! BC, visade massa bilder på ormar idag på lektionen.. De va nog därför.. Å jag kunde inte gå på de, så jag va tvungen att skutta lite granna... Å sen va ja orolig att de skulle bita mej när jag inte va beredd.. Jag vet de låter sjukt, men jag är grym rädd när jag promenerar.. Jag kan få vad som helst till en jätteläskig grej!!!

När jag väl kom in i bostadsområdet igen kunde jag känna mej trygg, för där vare väl belyst.. Såg fotbollsplanen framför mej, den var verkligen upplyst.. När jag kom närmre såg jag att de va nåra killar som höll på å spela litte granna.. Jag avundas verkligen alla som kan spela fotboll!! De är sjukt jobbigt att själv inte kunna spela längre.. Eller själva tekniken sitter ju kvar, men de e ingen som vill ha en fotbollsspelare som bara kan spela 5 minuter å sen behöver byta, då man bara har 3 byten... Man e inte så eftertraktad då..

Väl hemma fick jag en välförtjänt varm å skön dusch!! Finns de någe bättre än att va nyduschad å fräsch?? De å nya lakan i sängen!!! Mysigt!! Har typ nya lakan, bytte igår.. Så de blir inte riktigt så mysigt, men nästan..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0