De rör på sig i världen..

Skrivet den 2007-10-08, klockan 18:01:47
Efter att ha ordnat upp formler å exempel i matten satte jag mej framför datorn å klickade mej in på expressen.se, de va lite blandade nyheter, bla:

¤ En jägare som har blivit dödad av en björn - Jises! Nu kommer jag inte våga gå ut i skogen själv längre. Björnen som va bakom garaget på landet har redan skrämt upp mej, men nu blev jag ännu räddare!!
¤ Skotten i Rödeby - hemskt att de händer. Jag vet inte så mycket om bakgrunden (vad moppe-gänget har gjort/inte gjrot). Men de är ändå hemskt med tanke på att kille va bara 15 år (som min lillebror!!). De e ju hemskt oavsätt vilken ålder personen är i..
¤ Mordet på 16-åringen - De e sjukt att man inte kan gå utanför dörren utan att bli misshandlad! Kände honom inte, men enligt media verkade han vara omtyckt... Även de här skulle kunna vara min bror.. Får rysningar i kroppen när jag tänker på de..
¤ Nobelpriset i medicin - Lite kul, för jag håller precis på å läser "Nobels Testamente" av Liza Marklund!
¤ Hund satte på spisen - Fick en liten knut i magen när jag såg den nyheten. Har själv vart med om det, men de slutade iaf bra för min del..
¤ Försvunna Madeleine - Blir väldigt förvirrad av den här storyn! Föräldrarna verkar lite misstänksamma, men samtidigt så ere "många" som har sett henne i Marocko.. Hmm, när ska detta ta slut?
¤ De lämnas att frysa ihjäl - Nu börjas de. Sommarkatterna blir "utslängde" och får klara sig själv, då man inte kan ta med dem till stan.
¤ Tiger Woods missade dopet - Hur kan man missa sin egen unges dop?!? Dålig planering!
¤ 11-åring körde 150km/h - Så snabbt har inte ens jag kört!! Helt sjukt!

De här var bara en bråkdel av vad som har hänt i Sverige å resten av världen... Vart är vi på väg egentligen?!?

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0