Hemma Ume? Hemma Sthlm?

Skrivet den 2007-11-19, klockan 21:40:44
Ja, då va ja hemma då.. Eller? Vart är egentligen hemma? Ja tycker fortfarande att de e svårt.. Men mitt "hemma" borde ju egentligen vara här i Ume, då ja faktiskt har flyttat hemifrån.. Eller? Fast hemma kommer ju ändå att va nere i Sthlm hos mamma å pappa.. De är de som känns mest naturligt..

När jag är här i Ume så åker ja hem till Sthlm, men när jag är nere i Sthlm, så åker ja hem till Ume.. Hmm, ja vene riktigt vad ja ska välja.. De borde ju va så att här i Ume, så ere hemma, medan i Sthlm så ere hemma hos mamma å pappa.. Måste fundera påre ett tag, eller ja har iofs funderat en hel del.. Å ja har inte kommi fram till nåe, utan får väl vänja mej vid att hemma är på flera ställen..


Fick sällskap på flyget upp idag btw, av Ida.. Hon skolkade också från morronlektionen.. Flyget kom lite sent, men flygbussen väntade in oss så vi hann i tid till skolan..

Ciao..

P.s. Kolla in den här http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc&feature=related sjuuukt skön!!!

Vad tycker du?
Skrivet av: Cristian
Den 2007-11-19, klockan 22:11:14

Känner igen den känslan någonstans ifrån.. *tänka*

Skrivet av: Agge
Den 2007-11-20, klockan 16:53:48

jo, de e svårt de där..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0