Fredag den 30/11-07

Skrivet den 2007-11-30, klockan 13:22:25
Plötsligt är jag inte lika taggad för korridorsfesten längre.. På middan kommer de att bli ja å 3 av mina korridorskamrater. på festen efteråt kommer de blir ja, 3 av mina korridorskamrater å deras kompisar... jo, ja är själv.. de kommer att tro att ja antingen är mobbad eller ja vene vad... kanske ska gö som johanna, fly från min egen korridorsfest... hon ska ha i morron, men ingen av de hon bjöd ville komma, förutom jarå..  så hon åkte hem idag, istället..

Men vart ska ja fly nånstans? önskar att ja också kunde sätta mej på bussen å va hemma på 1 timma.. men de går inte.. ska ja åka buss så tare 10 timmar plus att ja måste förbeställa en biljett, lika så till flyget, fast de tar iofs bara 1 timma.. de skulle va skönt att komma ifrån ume ett tag.. men de går inte då ja har dugga på måndag..

duggan är en av anledningarna till att festsuget försvann.. känner inte att ja kan ligga däckad hela helgen, för ja måste verkligen plugga till duggan, då de kan va mina ända hjälp att klara tentan som kommer i januari.. iaf som de ser ut nu, så e ja tacksam för vartända poäng som ja får med mej..

Måste ta mej till ica å handla grönsaker.. vilket ja inte heller ser framemot, för de regnar ute... eller de kanske är snö, ja vene.. ja, tror på de senare, fast de faller för fort.. jaja..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0