BiA-boken - nattbok?

Skrivet den 2007-11-06, klockan 20:55:14
Så då har jag snart läst 80 sidor i BiA-boken, vilket betyder att de ba är cirka 170 sidor(!) kvar eller nåe... Men de går framåt iaf.. igår kväll läste jag några sidor innan jag gick å la mej.. Å sen när jag inte kunde somna tände jag lampan å började läsa igen.. Läste en hel del, så till slut va jag tvungen att sluta.. De konstiga va att hur mkt jag än läste så blev jag inte trött!!!! Vilket jag brukr bli annars!! De e ju sjukt...

Tittade sedan på Andra Avenyn, å såå spännande... Ni som inte har sett de, har verkligen missat nåe.. Kolla på www.svt.se, så kan ni se de prog som har gått...

Sen gick jag ut å diskade.. Träffade spanjoren, han hade massa kompisar där.. Han kom fram å fråga om jag ville ha nån krovbit, jag tackade nej, eftersom korv inte är nån favorit, ska ja va helt ärlig så ere sjukt äckligt!!!! Men han ville inte ge sig, så jag fick en bit korv å en bit knäckebröd (de skulle bli goare då påstod han), men jag kunde va ta en tugga å sen kunde jag inte äta mer.. De va svårt nog att svälja den tuggan.. Så jag va tvugnen att slänga resten, men jag ville inte göra de i köket för då skulle han ju märka de, så jag gick in i mitt rum å slängde den.. =P=P okej jag är lite kräsen, men de va inte gott!! De va nåe spanskt, ewwww!!!!

Nu ska jag snart sova, men innan dess ska jag läsa BiA-boken, hoppas jag somnar lite fortare idag... Måste få lite mer sömn nu innan tentan..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0