Bell, Ariel, Snövit

Skrivet den 2007-11-27, klockan 17:19:38
Idag hade vi faktiskt en intressant biologilektion, igen.. men nu ere saker som är försteligt, människan.. fast VP är inte så bra, hon ser ut å va så nervös hela tiden.. så de blir lixom inte bra..
sen vare en lång lunch.. vi hämtade våra biologitentor.. såg väl bra ut.. blev lite förvånade att ja lyckades pricka in så många rätt på sant å falsk.. de brukar ja inte annars va så bra på.. genetik-delen gick inge vidare.. men ja blev godkänd ändå.. så ja är nöjd.. de va de där tomaterna å mammuten som ställde till de för mej..!!

sen vare matte, så otroligt svårt.. ja hann inte mkt på lektionen idag.. 4 tal med a-d... på tre timmar!!! de e ju sjukt svårt.. å vi skulle hinna 2 sidor.. ja hann väl 1/4 av första sidan.. inte bra.. å i morron ere nåe nytt, plus ett test, som inte kommer att gå så bra..

Lunchen idag va välsigt trevligt faktiskt.. david, kalle å björnE satt å prata om snygga tjejer.. inte vilka tjejer som helst - utan tecknade..  Bell (skönheten å odjuret) å ariel (sjöjungfrun) låg väldigt bra till.. även snövit.. inte för att hon va snygg utan för att hon hade dvärgarna å de kan festa, vilket va ett plus... de e svårt å beskriva, men de va sjukt kul!! å alla resonemang, inte helt normala kanske, men de funka.. =P=P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0