Mkt i slutet

Skrivet den 2007-05-07, klockan 15:52:30
Nu vare ett ta sen, men det har inte hänt så mkt.. Första maj var jag inne i stan med Elice och vandrade runt lite grann. Sen åkte jag hem till Åsa och pratade lite med henne och Emma. Najs!

Sen har det blivit otroligt mkt plugg, jag har nu insett hur mkt det är!! Det är sjukt och alla projekt kommer nu i slutet!!
Har suttit med årsredovisningen, den är asjobbig att göra och mina medarbetare verkar inte vilja hjälpa mig så mkt.. Jag tror att jag måste bossa med dem lite mer.. Och sen psykologin, jag ska hålla en lektion om sociogram och det finns inte så mkt att säga!! Men, men det ska nog gå bra.. Har massa killar i gruppen som är bra på att blajja bort massa tid... Hahaha...

Idag har jag diskirerat en vit mus på NkB-lektionen.. Jag trodde att jag skulle spy, men det var inte så farligt förutom att det luktade sååå illa!! Så jag var tvungen att hämta luft några gånger...

Men nu ska jag gå och plugga..

Hare!
Ciao.

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0