Grattis tjejer!!

Skrivet den 2007-06-10, klockan 20:08:43
Nu har ja äntligen hittat alla presenter som jag behöver... Så nu ska jag inte handla fler presenter på lääänge!!! Men det är ju så tråkigt! För jag är verkligen så fantasilös.. Men jag köpte inte bara presenter, köpte även en bikini till mej då jag inte är nöjd med den jag har.. Så jag hoppas att den här blir bättre..

Träffade Sandra i stan en snabbis.. Fick en studentpresent av henne. Två skålar och pasta.. Väldigt fina skålar och pasta.. mmmm så gott!!! Njammmii!!!

Sedan var jag tvungen att bege mej hemåt. Skulle titta när tjejerna spelade sin match. Har inte vart på en ända i år. Fy mej.. Fast det var en ganska tråkig match, för tjejerna vann med 13-0!!! Grattis!! Lämnade tillbaka min matchträja, snyft. Det känns att det är över. Får se om jag kommer tillbaka till fotbollen. Jag hoppas det, för jag vill så gärna.. Fotbollen var mitt liv.. Nu gör jag lixom ingenting.. Måste hitta nåt nytt, men det finns inte så mycket som man kan göra utan att använda benen.. Typ schack i så fall, men hur kul e de?!?! Men jag ska försöka spela lite fotboll på landet under sommarlovet. Kan ju alltid försöka, får jag ont är det bara att sluta.. Ska ju försöka börja gymma i höst i Umeå, får se hur det går med den saken.. Men jag ska i alla fall vara duktig och börja cykla varje dag där uppe..

Nu ska jag gå och lägga meji  sängen och svulla godis som jag fick i fredags.. Det börjar bra det här med träningen.. Hahaha..

Ciao




Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0