För dom har tagit studenten, fy fan va dom é bra!!

Skrivet den 2007-06-13, klockan 23:45:35
Morronen började tidigt.. Klockan ringde sju.. Var tvungen att gå upp då för att åka till mormor och städa. Städade tre timmar, sedan var det dags att duscha och göra sig fin till student... Såg väl hyfsad ut när jag åkte från mormor.. Sprang in på ICA, hade ju glömt att köpa en grej att sätta runt halsen.. opps... sorry.. Men jag kan ju inte tänka på allt!!! Fast det löste sig ju.. Men det fanns inget på ICA, allt va slut!!

Så jag gick till busshållplatsen för att åka till B-plan.. Men busschaffisen ville inte släppa på mig och de anda.. Bussen var full.. Jag bönade och bad på mina bara knän... Mina bästa kompisar tar ju studenten!!! Men han tyckte inte att det var ett bra argument för att jag skulle komma på bussen.. Han tyckte att jag kunde ta nästa buss.. Men då skulle jag ha kommit försent och det ville jag inte... De va nästan så att jag fällde en tår.. Ville ju inte missa när de sprang ut!!! Han sa att han skulle försöka få folket på bussen att trycka ihop sig.. Och de gick ju.. De va ju massa små kids som hade flera meter mellan sig... Såg lixom inte problemet...

Sedan var det bussbyte i centrum.. Det gick bra, men sen började de komma på massa folk i högar som tog lång tid på sig.. Jag blev lite stressad för jag hade en t-bana att passa och jag var fortfarande tvungen att jaga grejer som man kunde hänga om halsen.. Kom fram till B-plan och trängde mej av bussen.. Sprang nästan över alla små barn, men jag var tvungen.. Måste ju hinna...

In på ICA, men vände i dörren.. De var för mycket folk!! Jag hade inte tid.. Vidare till konsum, där vare inte lika mycket.. Hittade inget gossedjur så det fick bli en godispåse.. Ställde mej i den lilla kön som tog väldigt lång tid!! Alla var såå långsamma.. Min tur, slängde fram pengar till kassörskan och sprang ut från butiken till t-banan.. Det var en jobbig rusch!!!

Hann precis med t-banan, fick till och med sittplats. Det var tur så att jag kunde knyta fast mina godispåsar i det Sverigesnöre som jag hade tagit med mej.. Folk tittade lite på mig.. Men vadå? Jag var tvungen.. Kom fram till Blackeberg och hoppade av.

Jag ringde Åsas mamma när jag kom fram till skolan.. Det var ju omöjligt att hitta nån där.. Men jag fann dem till slut. Hälsade på lite människor.. Gick sedan fram till Åsas faster som jag träffade för tre år sen.. Men hon kände inte igen mej!! Det tog ett tag.. Sen kom hon på vem jag va..
Alla väntar spänt på att studenterna ska springa ut!

Sedan var det dags för studenterna att springa ut.. Åsas klass kom först ut och Åsa var först i ledet.. De gick en bit på skolgården och sedan höll rektorn ett sista tal.. Sedan fick de leta upp sina nära och kära.. Det tog ett tag innan vi hittade Åsa. Under tiden fann jag Emma och hon fick sin godispåse runt halsen.. Men Åsa dök upp.. Kramar, grattis och kast i luften till den nytagna studenten..
Emma och Åsa på skolan

När allt var klart gick vi till Åsas hemtransport.. Den stod parkerad vid fotbollsplan vid Ängby skola.. (där har man spelat nåra matcher). Det var en tuff bil, vet inte märke, är inte så bra på sånt.. Men den var röd..
Åsa tutar på vägen hem

Vi tog en sväng in till stan och sedan tillbaka hem. På Tranebergsbron mötte vi massa flak från skolan som var på väg in till stan, då var vi på väg hem igen...!!! Väl hemma blev vi mottagna av gästerna som Åsa bjudit..
Hemma hos henne blev det mat.. Jätte goooood!! Njammi.. Potatis, paj, kött, oliver, ost, kex, bröd.. Allt gott man kan tänka sig.. Tårtan fick vi äta inne då det började regna... Å tårtan var så otroligt fin!! Det var som en studentmössa!! Sån skulle jag också velat haft... Hon öppnade paket och sedan var det dags att åka hem.. Åkte med tjejerna på bussen en bit, men hoppade av efter fem minuter för att hämta bilen.. De fortsatte in mot stan där de ska ha slutskiva.. Hoppas att de får det bra..

Nu ska jag sova, är så otoligt trött...

God natt!!!

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0