En helg i Oslo.

Skrivet den 2007-06-17, klockan 23:29:56
Så då har jag äntligen kommit hem.. Känns skönt, ska äntligen få sova i min egna säng!!
Det har faktiskt inte hänt så mycket..

Fredag:
V'ntade i en timma på pappa i B-plan.. Han hade ingen mobil så vi kunde inte ringa honom.. Men han dök upp tillslut.. Sedan bar det av mot Oslo. Stannade två gånger på vägen och rastade.. Åkte genom tullen och sedan var det betalstationer. Men vi hade inga småmynt och kortet funkade inte.. De va lite struligt.. Men de löste sig..
Åkte i Oslotunneln som är typ 7,3 k m lång!!! Lite läskig att åka då man har hela Oslofjorden över sig!!
Sedan kom vi till mammas kusin.. Ingen va hemma för de va på en uppvisning som sysslingarna hade på skolan.. Men de kom efter nåra timmar.. Vi gick in och satte oss i soffan och tittade på Golden League.. Det kom lite andra gäster som gick in i huset och väntade på Mia.. De va väldigt trevliga!! De kom hem och vi fick lite nattmat och sedan gick vi till hotellet och lade oss.. Jag och Macke fick ett eget rum... Lite lyxigt..

Lördag:
Mamma och pappa väckte oss med en knackning på dörren.. Så vi åkte upp till Mia och åt frukost.. Fanns lite av varje att välja på.. Sedan åkte vi till en badstrand där vi promenerade lite grann och fikade.. Det va inte så varmt så jag badade inte.. Ingen annan heller..
De fanns massa fina hus längs vägen.. Dit ska jag flytta sen..
Åkte och letade efter blommor till Mia, men de va svåra att hitta. Tillslut hittade vi en blomaffär som hade öppet fem minuter till.. Köpte en fin blomma och åkte sedan till festlokalen så att jag visste vart ja skulle köra sen.. De va lite knepigt att hitta dit för Mia hade inte koll på hur många km det var...
Sedan åkte vi till hotellet och duschade.. Jag körde mamma och pappa till festlokalen, höll på att åka förbi avfarten.. Fumpade dem där och åkte hem till Mia, där Macke och tjejerna väntade..
Vi åt pizza och tittade på tv och hoppade studsmatta.. Jag gick ut och promenerade med Jissa, de var ett väldigt fint område.. Gillar husen där..

Söndag:
Sedan var jag trött och gick och lade mej.. Men jag hann inte sova länge innan de ringde och ville ha skjuts hem.. Åkte till festlokalen hälsade på en annan kusin till mamma.. Väldigt trevlig.. Körde mamma och pappa till hotellet, sedan promenerade pappa upp med mej till Mia, där jag skulle sova..
Hann sova i en timma sedan kom det någon hem som inte hade nyckel med sig så jag var tvungen att öppna.. Men sedan sov jag som en stock till elva då det var frukost..
Gick upp åt frulle åkte till hotellet och plockade ihop våra grejer och sedan tillbaka till Mia ett par timmar innan det var dags att åka hem till Sverige...


Är lite sliten.. Har varit förskyld hela helgen är det fortfarande.. Så jag behöver vila ut.. Ordentligt!

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0