En dag kvar!

Skrivet den 2007-06-07, klockan 14:20:12
De e så sjukt varmt ute!!! Hade jag varit en chokladbit så hade jag smält för länge sen!!! Visst det är trevligt när det är varmt, men det behöver inte vara överdrivet varmt.. 20 grader är lixom lagom.. Men nu är det 30!!! Men det gäller väl att man passar på och njuter nu då... För nästa vecka försvinner det fina vädret...

Va i skolan idag och sade hejdå till lärarna, då det kanske inte blir av i morron.. Vi fick en varsin medalj av dem.. Så gulligt!! Sen vare lite fika och sånt. Lisa hade gjort en film om klassen som vi titta på.. Väldigt bra, måste ja säga..

Kom hem började packa ner det jag ska ha med mej till Cattis... Det blir ju en del, fast jag bara ska sova där en natt.. Hahaha... Men man får ju inte glömma nåt.. Bättre att ha för mycket än för lite!!

Städa upp lite i rummet också.. Så nu sere fint ut därinne!! Nu är folk välkomna upp i mitt rum... Mamma måste bara dammsuga först...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0