Irriterad..

Skrivet den 2007-12-19, klockan 22:05:58
Hade tänkt att ja skulle gå å lägga mej tidigt idag, men så blev de visst inte.. de brukar de iofs aldrig bli.. men man kan alltid försöka att ha bra planer..

tänkte att ja skulle titta på saturday night fever, men de hackde bara hela tiden, så de va tråkigt å titta.. så ja titta på roomservice istället, har faktiskt aldrig tittat på de.. men de va kul.. de gjorde om en källare.. sen skulle ja titta på förra programmet av roomservice på webben, men de hackade bara också, så ja gav upp där å... ja har kommit fram till att de måste va nåe fel på mitt internet, för de beter sej inte som de borde.. så ja är lite irriterad...

de e inte bara internet som gör mej irriterad, utan mina korridorskamrater också.. den som hade städvecka förra veckan gick aldrig ut med soporna utan ställde påsen under diskbänken, sen gick hon inte ut med sopsorteringen heller... vilket betyder att ja måste gö allt på lördag, eftersom de e min städvecka nu...!! å innan sandra kom så va ja tvungen å städa för de såg förjävligt ut i köket.. folk i den här korridoren tar inte städningen på allvar.. tur att kapten klas inte är här, han hade dött!! så illa ere!!!

de finns fler saker som irriterar mej/gör mej arg, men de e inget ja delar med mej av här.. de håller ja för mej själv eller kastar på min alldeles egna klagomur, eller klagomurar för de finns flera... =P

fast egentligen borde ja inte vara arg, för i morron äre sista dan i skolan å på lördag åker ja till landet!!! då ska ja få träffa mamma, pappa, Mackie å Jissa!!! Jej!! de ska bli kul!! sen blir ja där ett tag!! hoppas att de kommer nåe snö så att ja kan åka skoter..

de tråkiga med "jullovet" är att de inte är nåe lov egentligen, de är "plugg på annan ort" typ.. då ja måste plugga en del.. okej, ja ska skippa å plugga på julafton iaf, för de vore lite illa!!

Ciao

ps. de e inte bara fröken Britney Spears som chockar världen titt som tätt, nu har lillasyster Jamie Lynn också gjort de.. Hon har gått ut i pressen å sagt att hon e gravid.. frågan e om de e sant eller ej?? jaja.. den familjen gör mej också irriterad!!

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0