Vår

Skrivet den 2007-04-15, klockan 17:26:35
Vaknade vid halv tio idag!! Helt otroligt. Det har jag nog inte gjort på länge. Men jag kunde nog ha sovit längre, men jag var så varm under täcket, dags att ta ut det snart kanske.
Gick upp, tittade mig i spegeln och såg att jag såg väldigt risig ut, men det fixade jag med en tofs. Det blev inte bra, men bättre.
Jag var duktig och pluggade en del på förmiddagen och lite på eftermiddagen.
Mamma, pappa och Macke åkte iväg för att Macke skulle på moppekörning. Hoppas att han klarar sig, men det ska nog inte vara några problem för honom inte.. Men han får ändå inte skjutsa mig.. Hahaha..

Var en sväng över till Linnéa, granne/kattvakt (att hon står ut.. Jag förstår inte.. En stjärna till henne!) hon fick en liten "tack-för-hjälpen-present" som betod av choklad och presentkort. Hoppas att hon blev glad...
Hennes syrra var hemma, inte ofta man ser henne... Men vi snackade lite och gick ut på en promenad till bryggan och tillbaka.. Riktigt skönt väder att promenera i. Men Lina var tvungen att byta om innan hon gick ut, om jag tyckte att jag såg risig ut i morse så vet jag inte vad jag ska säga om henne... Hahaha, sorry tjejen.. Tur att vi inte mötte någon på vägen..
Sedan var jag tvugen att gå hem och fortsätta plugga, men jag var inte ensam om det. Linnéa skulle också plugga och Lina skulle ändå åka och jobba...

Jag är så glad nu när det är vår. Allt känns genast mycket bättre!
Det jag gillar med våren är bland annat att:
¤ Det är ljust ute länge
¤ Varma och soliga dagar
¤ Mycket lov och lediga dagar

Visst det är inte bara positivt med vår.
Det absolut sämsta med våren är:
¤ Alla cyklister vägen!! Jag förstår inte varför de ska köra på vägen när det finns en trottoar!! Det är asjobbigt att komma förbi dem, näst intill omöjligt!!
¤ Alla cyklister på gångvägen!! Visst det är bättre att de är där, så man slipper köra på dem med bilen. Men när jag är fotgängare borde de ta samma hänsyn till mig som jag tar till dem när jag sitter i bilen! Jag vet inte hur många gånger jag nästan har blivit påkörd! Det är ju asläskigt.

Så: Alla cyklister TA DET LUGNT OCH VISA RESPEKT!!
Jag ska aldrig bli en sådan cyklist, när jag i höst ska börja cykla mellan skolan och hemmet.. Jag ska vara snäll och se upp och inte tro att jag äger vägen.. Haha, får se om det blir så eller inte..

PAUS


Tillbaka, Jissa kom precis hem, hon har varit och lekt med grannhunden Röja ett par timmar.. Men Jissa ville inte hälsa på mig, så intressant var jag...

♥Min lilla snuttis tjej Jissa från i vintras på landet.♥

Så nu får det vara nog på skrivandet för den här gången.

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0